S.Kommissarov - Russia's Ekranoplans-The Caspian Sea Monster

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
Post Reply
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

S.Kommissarov - Russia's Ekranoplans-The Caspian Sea Monster

Post by Canemakedonski »

Спомнатава книга можете да ја превземите од оваа страна:

http://avaxhome.ws/ebooks/history_milit ... plans.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Изгледа работи само линкот за Depositfiles.
User avatar
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 8783
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: S.Kommissarov - Russia's Ekranoplans-The Caspian Sea Mon

Post by kocov »

Оваа е бесплантно пајгање и треба регстрација?. Како што напишав екропалнот ке ја смени целата историја на тоа како ке изгледат флотите во иднина.
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: S.Kommissarov - Russia's Ekranoplans-The Caspian Sea Mon

Post by Canemakedonski »

kocov wrote:Оваа е бесплантно пајгање и треба регстрација?. Како што напишав екропалнот ке ја смени целата историја на тоа како ке изгледат флотите во иднина.

Бесплатно вчитување од овие линкови (кој работи):
http://depositfiles.com/files/jag3972u7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://letitbit.net/download/bb75ac8928 ... 8.rar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uploadbox.com/files/AsS6huRCBd" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest