Списание Галаксија

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
Зоран
Mодератор
Mодератор
Posts: 14550
Joined: 31 Jan 2008, 19:20

Re: Списание Галаксија

Post by Зоран »

легенди сте браво.
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Списание Галаксија

Post by Canemakedonski »

Можеби малку офтопик, аме еве уште Политикини забавници:

http://filespart.com/p/politikin-zabavnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filespart.com/dl/j9le3s.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Списание Галаксија

Post by Canemakedonski »

И Политикин забавник број 836 од 1968 година, прв Забавник во боја. Пред тоа излегувал црно - бел во формат на дневен весник:

http://www.mediafire.com/?nfean7scx94a8x3" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Списание Галаксија

Post by Canemakedonski »

Уште броеви на Галаксија на Стрипотека форум во потфорумот за списанија:

http://www.stripotekaforum.com/index.php?board=128.0" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребно е зачленување, што е бесплатно.
User avatar
Trpkovski Vladimir
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 6139
Joined: 17 Jan 2008, 19:22
Location: Tetovo
Contact:

Re: Списание Галаксија

Post by Trpkovski Vladimir »

Епа друштво, еве ги сите броеви што Дражен ги постави на Стрипотека форумот, префрлени во .пдф формат.
До сега има 211 броеви, а како ќе излегуваат, така и јас ќе ги поставувам на серверот. Еве ја адресата: http://www.paluba.info/main_paluba_folder/Galaksija/" onclick="window.open(this.href);return false; Уживајте. :)
"Тонеме се подлабоко , моралот ни е на висина" - Извод од историскиот филм "Доброволци"
User avatar
Trpkovski Vladimir
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 6139
Joined: 17 Jan 2008, 19:22
Location: Tetovo
Contact:

Re: Списание Галаксија

Post by Trpkovski Vladimir »

Бидејќи ми јавија дека не можат да се превземат списанијата од досегашниот линк, еве ги на нов од каде што можат да се превземат сите досегашни броеви кои успеав да ги најдам.
Повелете: http://biblioteka.mycity-military.com/b ... Galaksija/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Тонеме се подлабоко , моралот ни е на висина" - Извод од историскиот филм "Доброволци"
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest