Page 2 of 2

Re: Списание Галаксија

Posted: 08 Sep 2011, 01:02
by Зоран
легенди сте браво.

Re: Списание Галаксија

Posted: 01 Oct 2011, 18:58
by Canemakedonski
Можеби малку офтопик, аме еве уште Политикини забавници:

http://filespart.com/p/politikin-zabavnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filespart.com/dl/j9le3s.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Списание Галаксија

Posted: 06 Dec 2011, 17:14
by Canemakedonski
И Политикин забавник број 836 од 1968 година, прв Забавник во боја. Пред тоа излегувал црно - бел во формат на дневен весник:

http://www.mediafire.com/?nfean7scx94a8x3" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Списание Галаксија

Posted: 02 Apr 2013, 17:54
by Canemakedonski
Уште броеви на Галаксија на Стрипотека форум во потфорумот за списанија:

http://www.stripotekaforum.com/index.php?board=128.0" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребно е зачленување, што е бесплатно.

Re: Списание Галаксија

Posted: 13 Oct 2013, 09:28
by Trpkovski Vladimir
Епа друштво, еве ги сите броеви што Дражен ги постави на Стрипотека форумот, префрлени во .пдф формат.
До сега има 211 броеви, а како ќе излегуваат, така и јас ќе ги поставувам на серверот. Еве ја адресата: http://www.paluba.info/main_paluba_folder/Galaksija/" onclick="window.open(this.href);return false; Уживајте. :)

Re: Списание Галаксија

Posted: 19 Feb 2016, 09:34
by Trpkovski Vladimir
Бидејќи ми јавија дека не можат да се превземат списанијата од досегашниот линк, еве ги на нов од каде што можат да се превземат сите досегашни броеви кои успеав да ги најдам.
Повелете: http://biblioteka.mycity-military.com/b ... Galaksija/" onclick="window.open(this.href);return false;