Подарувам книга

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
Post Reply
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Подарувам книга

Post by IgorMKD »

Подарувам добро сочувана книга "Савремене ратне флоте свијета" од Бранко Перовиќ, 1986 г., јазик: српски, обем: 504 стр., димензии: 29x21cm, тврди корици со навлака... Во книгата се обработени 28 воени морнарици по состојба од средината на осмата деценија на минатото столетие.

Кој е заинтересиран нека пише.

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3197
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Подарувам книга

Post by Skopjeair »

Јас!
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Подарувам книга

Post by IgorMKD »

Ок, твоја е :D Огласот се затвара...
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Подарувам книга

Post by IgorMKD »

Додека се ослободувам од една се појачувам со друга... :D

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest