Возухопловни коефициенти - ОДЛИЧЕН воздухопловен блог!

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
Post Reply
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Возухопловни коефициенти - ОДЛИЧЕН воздухопловен блог!

Post by Scylla »

Случајно налетав на овој блог (кој иако постои веќе 3 години никој тука го нема спомнато)

http://aviationcoefficients.blogspot.ch" onclick="window.open(this.href);return false;

Еден куп интересни и добри работи да се изначитате, морав да го препорачам тука.

За авторот:

Петар И. Димитров
Авторот е дипломиран инженер за воздушен сообраќај, магистер за воздушен сообраќај и е во тек на своите докторски студии по транспорт на MIT.
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests