Список на спортски авиони во Македонија

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
Post Reply
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Список на спортски авиони во Македонија

Post by igor_mk »

Ајде овде да направиме еден список на сите спортски авиони со кои располагаат аеро клубовиве низ земјава како и приватните сопственици (модел, регистрација ) и слично . нормално и слика за истите не е на одмет :D
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
Danielbtmk
Падобранец
Падобранец
Posts: 18
Joined: 22 Sep 2009, 00:10
Contact:

Re: Список на спортски авиони во Македонија

Post by Danielbtmk »

Не е тешко да се направи, но треба малку време и труд.. :)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest