Цепелин над Струмица

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
Post Reply
User avatar
Црн барон
Командир на Т-72
Командир на Т-72
Posts: 1042
Joined: 04 Jul 2009, 13:31
Location: Струмица, МАКЕДОНИЈА
Contact:

Цепелин над Струмица

Post by Црн барон »

Мислам дека е интересно да се сподели, а ако сметате дека е партиска пропаганда задари натписот избришете го....
Фирмата е скопска и најверојатно може секој да си плати и да го изрекламираат кога сака :)
Ако имате повеќе информации споделете овде...

Image

Image
[img]http://i34.tinypic.com/2q38al5.jpg[/img]
''Доколку се пробијат тенковите, по нив доаѓа и победата!'' Хајнц Гудеријан
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Цепелин над Струмица

Post by Bobo »

Ova ako e cepelin ,ondak nahite mi 17 se space ships.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Цепелин над Струмица

Post by IgorMKD »

Дечкиве го користат цепелинов, мешудругото, и како платформа за GoPro камери.
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Црн барон
Командир на Т-72
Командир на Т-72
Posts: 1042
Joined: 04 Jul 2009, 13:31
Location: Струмица, МАКЕДОНИЈА
Contact:

Re: Цепелин над Струмица

Post by Црн барон »

Хаха, добро де,цепелинЧЕ е, ама беше вистинска атракција вчера над Струмица...
[img]http://i34.tinypic.com/2q38al5.jpg[/img]
''Доколку се пробијат тенковите, по нив доаѓа и победата!'' Хајнц Гудеријан
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Цепелин над Струмица

Post by apo_bullseye »

Значи со вакви не шпиунираат од горе.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests