Безбедност на Тандем Параглајдерство

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
Post Reply
User avatar
BruddoZ
Падобранец
Падобранец
Posts: 1
Joined: 07 Sep 2013, 19:09
Contact:

Безбедност на Тандем Параглајдерство

Post by BruddoZ »

Како почетник во параглајдерство и воопшто во воздухопловство, од скоро сум член на еден клуб во Скопје, па би сакал доколку некој од вас има да сподели искуство или знаење во врска со безбедноста на летањето со параглајдер, колкави се реално можностите од некоја несреќа во воздух и сл. Ви благодарам. Како почетник би ми значело доколку би споделиле вакви информации со мене.Поздрав
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests