Парк аеродром

Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23548
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Парк аеродром

Post by dragan_mig31 »

Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Зоран
Mодератор
Mодератор
Posts: 14550
Joined: 31 Jan 2008, 19:20

Re: Парк аеродром

Post by Зоран »

dragan_mig31 wrote:Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image
Самоубиство не е решение.
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23548
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Парк аеродром

Post by dragan_mig31 »

Једино решење е веруј.СТока балканска не заслужува да живее.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15381
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Парк аеродром

Post by IgorMKD »

dragan_mig31 wrote:Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image
На Ринас е ова?
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23548
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Парк аеродром

Post by dragan_mig31 »

неам појма кај е али го начекав на нет.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest