Pilot accessories (каде, како, колку чини)

Пилотски муабети и случувања.
Pilot's talks and events.
Post Reply
User avatar
Formylove
Падобранец
Падобранец
Posts: 1
Joined: 03 Oct 2018, 00:26
Contact:

Pilot accessories (каде, како, колку чини)

Post by Formylove »

Ајде да слушнеме од поискусните пилоти од каде ја набавуваат опремата, дали има специјализирани продавници на Балканот и во Македонија. И доколку имате нешто за продавање?!
User avatar
Miksi
Едриличар
Едриличар
Posts: 253
Joined: 13 Jul 2007, 08:22
Location: Skopje
Contact:

Re: Pilot accessories (каде, како, колку чини)

Post by Miksi »

https://transair.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.shop4pilots.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.aeroshop.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest