Обука за Цесна 172 во Битола

За сите оние кои не се плашат да ги извалкаат рацете и облеката.
For those who are not afraid to get messy clothes and hands.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Обука за Цесна 172 во Битола

Post by avijacijamk »

Разбрав дека на Спортскиот аеродром "Логоварди" во Битола на 7,8,9 Август ќе се одржи обука на механичари за Цесна 172. Цената на курсот ќе биде 300 евра и кој е заинтересиран за упис на Цесна 172 нека се јави кај управникот.
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 816
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia
Contact:

Post by Falcon »

Дали знаеш кои се инструкторите?
User avatar
viktor666
Падобранец
Падобранец
Posts: 9
Joined: 04 Jun 2009, 21:36
Location: skopje
Contact:

Post by viktor666 »

ke bidat od ACVP za teorija a za prakticen del drugi.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest