[ИНФО ТЕМА] - Референтни сајтови со вокараунди

За љубителите со дебели нерви и креативност во обликувањето на овие прекрасни модели.
For the creative fans with patience who build these magnificent models.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36016
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

[ИНФО ТЕМА] - Референтни сајтови со вокараунди

Post by dragan_mig31 »

Ајде и оваква тема.Да собереме еден список со сајтови кои имаат многу референци кои нас ни користат при изработка на макети и модели

-вокараунди за секаков тип на летилици

http://www.primeportal.net/the_airstrip.htm

-сајт со датабаза на избациви седишта по тип на авион и производител

http://www.seatejectcolor.com/seat/index_en.html

-датабаза со камуфлажни шеми

http://wp.scn.ru/

-датабаза со технички цртежи

http://www.airwar.ru/other/draw.html
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: dragan_mig31 and 5 guests