Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

За љубителите со дебели нерви и креативност во обликувањето на овие прекрасни модели.
For the creative fans with patience who build these magnificent models.
Post Reply
User avatar
Zajcef
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 513
Joined: 17 May 2010, 20:10
Location: Прилеп
Contact:

Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by Zajcef »

После долга пауза ги засукав ракавите :lol:
Image

Image

Imageimage hosting free
Кога неправдата ќе стане закон,отпорот станува должност!
Macedonia a place between a joke and a nightmare.
User avatar
Helihopter
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 890
Joined: 26 May 2012, 14:05
Contact:

Re: Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by Helihopter »

Браво другар Зајцеф :bravo: Месершмитов е коска
User avatar
James
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14715
Joined: 30 Jun 2011, 17:07
Contact:

Re: Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by James »

Aaaa braos!!! Koska it is! POfalbi i za fotosesijava.
User avatar
Zajcef
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 513
Joined: 17 May 2010, 20:10
Location: Прилеп
Contact:

Re: Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by Zajcef »

Благодарам :sluzim_narodu:
Спитфаерот го правев прв и малце брзо не излезе нешто нај нај но од месершмитот сум задоволен, има уште некој ситен декал за доставање ама неможев да издржам да не ги објавам :lol:
Кога неправдата ќе стане закон,отпорот станува должност!
Macedonia a place between a joke and a nightmare.
User avatar
Zajcef
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 513
Joined: 17 May 2010, 20:10
Location: Прилеп
Contact:

Re: Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by Zajcef »

Image

Image
Кога неправдата ќе стане закон,отпорот станува должност!
Macedonia a place between a joke and a nightmare.
User avatar
juankax
Падобранец
Падобранец
Posts: 2
Joined: 11 Oct 2023, 17:52
Contact:

Re: Revell Combat Set Bf109 G10 & Spitfire Mk. V

Post by juankax »

Srkajte vaaaaaaa
jet privado windy jets
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests