Screenshot од VRC

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Screenshot од VRC

Post by fly_macedonia »

Еве како изгледа програмот Virtual Radar Client со кој може да се контролира небото на VATSIM и гледате какво најчесто е македонското виртуелно небо.

Image
Зачленете се на VATSIM
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest