Презентација на MACVACC & VATSIM на Стенковец

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Презентација на MACVACC & VATSIM на Стенковец

Post by avijacijamk »

Во Сабота на 3 март 2007 година на спортскиот аеродром Стенковец ќе одржиме презентација на MACVACC & VATSIM, а исто така и на FS2004. Кој е заинтересиран да види како изгледа летањето на симулатор со контрола на летање и сите процедури, слободно нека дојде на аеродром...

Еве што се ќе биде опфатено:

- Што е VATSIM и MACVACC
- Како да се зачлените и уклучите на VATSIM
- Кој софтвер ви е потребен
- Правила на однесување на мрежата на VATSIM
- Microsoft Flight Simulator 2004
- VRC (Virtual Radar Client)
- Еден лет со Cessna 172 (школски кругови на аеродромот Александар Велики)
- Еден лет со авионот на МАТ Скопје-Охрид-Скопје (Boeing 737-300)
- Објаснување и прашања

За се што сакате да прашате можете да ми пратите e-mail на:
avijacijamk(at)yahoo.com
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Презентацијата почнува утре во 12,00 часот!!!
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
Tito
Падобранец
Падобранец
Posts: 87
Joined: 19 Aug 2006, 21:04
Location: Скопје,Македонија
Contact:

Post by Tito »

Дечки убаво да си поминете, јас нема да можам да дојдам (немам превоз :evil: )
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest