Променет услов за зачленување
- fly_macedonia
- Спортски пилот
Променет услов за зачленување
VATSIM објавува дека го укинува правилото во зачленувањето кое не дозволуваше регистрирање со e-mail од бесплатен провајдер (hotmail, yahoo, gmail, итн). Ова е направено за да се поедностави пристапот на потенцијалните нови членови. Ако сте веќе член на мрежата и не ви одговара e-mail-от за комуникација да ви е веќе пријавениот (како на мене), можете да го смените во e-mail од бесплатен провајдер уште веднаш.
Зачленете се на VATSIM
- stavre
- Падобранец
Re: Променет услов за зачленување
Zdravo, ja sum nov clen na forumov i stvarno e mnogu dobar dali moze da mi odbjasnis kako mozam da se zaclenam na VATSIM
- zdravkin2000
- Едриличар
vatsim
koga sme veke kaj vatsim i jas sum clen i objasni malku kako se prilkucuvas na mrezata i kako odi seto toa pa mozeme nekade i da senajdeme na letanje malku
pozdrav
pozdrav
- stavre
- Падобранец
Re: vatsim
dali ke moze da mi kazete kako da se zaclenam na vatsim vi blagodaram odnapred
- Z3-MAK
- Падобранец
NEW PILOTS START HERE http://vatsim.net/prc/stavre wrote:dali ke moze da mi kazete kako da se zaclenam na vatsim vi blagodaram odnapred
NEW ATC START HERE http://vatsim.net/controller.html
- stavre
- Падобранец
fala ti mnogu pokusavam da se logiram ama nesto ne me saka:) jas bev zaclenet na vatsim ama poima nemam kako i cela godina ne sum bil na vatsim pa sega pokusavam pak da se logiram ama tesko ide ama se nadevam so malku poveke napor ke bide vo sekoj slucaj fala Z3-MAK
- Z3-MAK
- Падобранец
Аха, е па ако не си подолго логиран можеби те имаат избришано (веројатно на Емаил те имаат известено за тоа), меѓутоа ти повторно зачлени се со друг Емаил, и земи друг ID и Password. Поздрав!:)stavre wrote:fala ti mnogu pokusavam da se logiram ama nesto ne me saka:) jas bev zaclenet na vatsim ama poima nemam kako i cela godina ne sum bil na vatsim pa sega pokusavam pak da se logiram ama tesko ide ama se nadevam so malku poveke napor ke bide vo sekoj slucaj fala Z3-MAK
- stavre
- Падобранец
Taka i ke napravam drugo ime i drug mail pa posle ke treba da mi objasnis kako toa se ide zmam imase eden program ama go zaboraviv bas za vatsim i za mrezno letanje togas go simnav od internet ama smeniv kompjuter i zaboraviv kako se vika toj program ama otom potom izvini na maltretiiranje ama ke ti se oduzam nekako so nekoe uvozno pivo
- stavre
- Падобранец
Ова стварно ме нервира не ме сака и не ме саката никако да се регистрирам незнам во сто е проблемот и друг маил и друг ид кој знае сто е работата извини другар за ова сто те замарам ама ставрно многу сакам летанје на симулатор поздрав