МАКЕДОНСКА ВИРТУЕЛНА ЕСКАДРИЛА

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
AlexMK
Падобранец
Падобранец
Posts: 3
Joined: 10 Oct 2007, 14:17
Location: Skopje
Contact:

МАКЕДОНСКА ВИРТУЕЛНА ЕСКАДРИЛА

Post by AlexMK »

Незнам колку сте запознаени со симулацијата на воени авиони LOCKON MODERN AIR COMBAT.Моментално во светот се формирани виртуелни ескадрили на Англија,Турција,Србија и др.Се игра преку Hyper Lobby Client како и програм за говорна комуникација Team Speek.Достапни модели за летање се MIG-29A,MIG-29S,Su-27,Su-33,Su-25,F-15C,A-10 како и во најновата верзија Su25T(Su-39).
СИТЕ ЗАИНЕРЕСИРАНИ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА МАКЕДОНСКА ВОЕНА ЕСКАДРИЛА НЕКА ДАДАТ ПРЕДЛОЗИ ,КОМЕНТАРИ,МИСЛЕЊЕ КАКО И ПРАШАЊА.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest