LWOH_APP

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

LWOH_APP

Post by avijacijamk »

Ајде уште малце па ќе треба и овој радар да проработи. Кој ќе биде контролор во Охрид? :wink:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Post by fly_macedonia »

Има време дур да се интегрира целосно и вистински, а уште повеќе време ќе треба за на VATSIM. Претпоставувам ќе се отвори нова фрекфенција, ќе треба да се направат нови карти, можеби ќе има и нови процедури.

Меѓутоа ајде, ако има некој заинтересиран за позицијава или за било која друга позиција на контрола на летање во Македонија, нека се јави :D :D :D
Зачленете се на VATSIM
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest