MACvACC Teamspeak server

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

MACvACC Teamspeak server

Post by kapetan_filip »

MACvACC од сега има свој Teamspeak сервер, кој ќе биде користен да потребите на MACvACC било тоа да се витуелно пилоти или контролори кои се дел од MACvACC. Серверот е во финкција и ќе работи 24/7.

Сите оние кои знаат како да го подесат TS. Адресата е 78.129.180.79:9988 и како ник користете го вашето вистинско име.

За останатите очекувајте во наредните неколку дена 'tutorial' за истото.

Еве ви уште една работа зошто да се приклучите на VATSIM.
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest