MACvACC website down

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

MACvACC website down

Post by kapetan_filip »

Само да ве информирам дека MACvACC и понатака постои. Моментално имаме некои проблеми со добавувачот на домеинот (co.cc). За сите вести, ќе бидете исвестени.

Во меѓувреме можете да ни се приклучите на нашите официјални страни на Facebook и Twitter
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

Re: MACvACC website down

Post by kapetan_filip »

Наскоро со нов URL...
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

Re: MACvACC website down

Post by kapetan_filip »

Повелете на macvacc.org . Засега работи само форумот.
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

Re: MACvACC website down

Post by kapetan_filip »

Image
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests