User Self-Reactivation

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

User Self-Reactivation

Post by kapetan_filip »

Доколку постарите членови се обиделе да се најават на VATSIM, најчесто тоа ќе биде неуспешно. Тоа е поради тоа што вашиот акаунт е означен како неактивен. Но сега постои, опција со која со само неколку кликања би можеле повторно да го активирате вашиот профил. Се што треба да направите е да отидете на https://cert.vatsim.net/vatsimnet/statcheck.html. Откако ќе го напишете вашиот ID број што се го добиле од VATSIM и кликнете "Lookup", ќе добиете нешто вакво.

Image

Откако ќе кликнете "here", ќе ви се појави поле во кое ќе треба да ја напишете вашата email адреса.
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest