Гужва над македонското небо???

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Гужва над македонското небо???

Post by avijacijamk »

Дали има интерес да се направи деновиве гужва над нашево виртуелно небо? Не е лошо да го напуниме Петровец и Охрид за промена. Може да се уклучи и воена авијација со Г-2 или Ми-24 како ВИП или така нешто. А исто така може да викнеме на помош и дечки од ЈАТ, Аир Босна, Кроатиа, и Адриа. Доколку има заинтересирани од наша страна, пријавете се овде. Фразеологијата може да биде и на македонски и на англиски, во зависност како ќе се договориме. Се надевам дека fly_macedonia нема да биде зафатен во теков на оваа недела да ни биде контролор. Поздрав
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Post by fly_macedonia »

Се разбира може да се договориме ако има заинтересирани. Кој е на VATSIM и е заинтересиран за вакво нешто нек се јави тука :!: :!:
Зачленете се на VATSIM
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Ќе ни снема слободно место над Македонија, види колку кандидати се јавија... :oops:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
Stefan
Падобранец
Падобранец
Posts: 10
Joined: 07 Aug 2006, 21:30
Location: Beograd
Contact:

Post by Stefan »

Pozdrav,

Evo mene nije bilo dosta dugo, al kao sto sam jos davno rekao Jovanu ja sam uvek za, tako da ako treba pomoc oko organizacije, kao i ATC-a tu sam :)
[img]http://online.vatsimindicators.net/933968/4743.png[/img]
User avatar
JAT221
Падобранец
Падобранец
Posts: 4
Joined: 18 Dec 2006, 18:41
Location: Belgrad
Contact:

Post by JAT221 »

Ako treba pomoc pa makar da pravim guzvu u airspaceu kao levo smetalo samo zovite :D
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest