Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

Eве дечки специјално за вас постери од Белл-206 Џет Ренџер 3...ке ја надополнам и галеријата,моја посета на Земуник..со сличиња од Пилатуси и Злин :D
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13752
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by karamba »

Одлични се Алекс :bravo: како јајце на јајце се исти :D
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

2 дел...
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

3 дел...
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

Последен дел.. :sluzim_narodu:
Се надевам дека ви се допаѓаат...
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

Дечки едно прашање...каде е темата „Мојата посета на Земуник„ ? неможам никако да ја пронајдам...можда ми е промакла пред очи но никако не ја најдов...а имам слики за ставање..ако може помош,или да отворам нова.
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30930
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by alvarhanso »

Одлични фотки. Bell rules. :D
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by AlexGreat »

Mnogu e zakon!
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13752
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Bell-206 Jet Ranger III - HRZ

Post by karamba »

AlexGreat wrote:Дечки едно прашање...каде е темата „Мојата посета на Земуник„ ? неможам никако да ја пронајдам...можда ми е промакла пред очи но никако не ја најдов...а имам слики за ставање..ако може помош,или да отворам нова.
Еве ја
http://www.forum.avijacija.mk/viewtopic.php?f=20&t=5270" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests