Групно летање на Александар Велики во чест на Тоше Проески

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Групно летање на Александар Велики во чест на Тоше Проески

Post by fly_macedonia »

Почитувани членови на VATSIM,

Утре, на 19/10/2007, петок, во 20:00 CET (локално време), ќе започне групно летање на LWSK - Александар Велики. Се покануваат сите членови да извршат барем еден лет од или кон Скопје или Охрид. Најголем број посетители се очекуваат од Србија и Црна Гора односно SCGvACC и Jat Virtual. Има објава и на нивниот форум: http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=2275
До настанот ќе се работи да се обезбеди што поголема посетеност. За тие што планираат да летаат пожелно е во Remarks во Flight Plan-от да напишат "In memoriam: Toše Proeski 1981-2007". Јас ќе контролирам, а ќе пробам да обезбедам помош и на другите контролорски позиции. Во секој случај и Скопје и Охрид ќе бидат покриени. Се надевам дека ќе бидете заинтересирани. Како потсетување картите се на: http://www.avijacija.com.mk/vatsim Тие што планираат да летаат нека пишат тука и по можност нека се запишат на vroute. Поздрав.
Зачленете се на VATSIM
User avatar
Miki
Падобранец
Падобранец
Posts: 23
Joined: 15 May 2007, 11:46
Location: Germanija
Contact:

Post by Miki »

Jas ke bidam na VATSIM utre vo sekoj slucaj i se nadevam na site makedosnki piloti i apeliram do niv da ucestvuvaat na ojov event vo cest na nasiot sakan TOSE PROESKI.
Pozdrav
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Post by fly_macedonia »

Еве неколку слики од servinfo направени од колегата Ирхад, кој ми помогна како LWSS_CTR.

Image

Image
Зачленете се на VATSIM
User avatar
Airbus
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5863
Joined: 02 Dec 2006, 18:07
Location: Boston, Maassachusetts
Contact:

Post by Airbus »

fly_macedonia wrote:Еве неколку слики од servinfo направени од колегата Ирхад, кој ми помогна како LWSS_CTR.

eee oва многу ме нервира ...

Image
Image المجد للسرب ٩٦ اعتراضية
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest