19 Септембар Батајница

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26371
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

19 Септембар Батајница

Post by dragan_mig31 »

Момци ако има заинтересирани и се собереме доволен број може да се земе комбе и да идеме групно.Сеа за сеа сме заинтересирани ја и Скопјеер.Ако има уште пишете тука на време па да се организираме.

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: 19 Септембар Батајница

Post by apo_bullseye »

Може зашто да не, само да проверам периодот како сум со други обврски, ќе ти кажам до петок.
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26371
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: 19 Септембар Батајница

Post by dragan_mig31 »

Ајде јави :) Имаме цела недела ипол до тогаш.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests