Значки, амблеми од Полиција, АРМ...

Неврзани работи кои и немаат баш многу врска со авијацијата.
Simple chit chat for things that may not really correspond with aviation.
Post Reply
User avatar
tigеr hax
Падобранец
Падобранец
Posts: 2
Joined: 27 Sep 2011, 15:26
Location: ohrid
Contact:

Значки, амблеми од Полиција, АРМ...

Post by tigеr hax »

ако имате понуди пишете
User avatar
tigеr hax
Падобранец
Падобранец
Posts: 2
Joined: 27 Sep 2011, 15:26
Location: ohrid
Contact:

Re: Значки, амблеми од Полиција, АРМ...

Post by tigеr hax »

ако имате за продавање нешо пишете
User avatar
Црн барон
Командир на Т-72
Командир на Т-72
Posts: 1042
Joined: 04 Jul 2009, 13:31
Location: Струмица, МАКЕДОНИЈА
Contact:

Re: Значки, амблеми од Полиција, АРМ...

Post by Црн барон »

Јас имам 1-2 ознаки од АРМ за продажба...
А за ова има повеќе теми отворено, не си морал нова да правиш :)
[img]http://i34.tinypic.com/2q38al5.jpg[/img]
''Доколку се пробијат тенковите, по нив доаѓа и победата!'' Хајнц Гудеријан
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9506
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Значки, амблеми од Полиција, АРМ...

Post by AlexGreat »

Дај кажи кои ги имаш Бароне.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests